Διευκρινίσεις για τη μη λειτουργία του Πόρτο Καρράς

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 19:18

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη μη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων του Porto Carras Grand Resort στη Σιθωνία Χαλκιδικής, κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο και μέχρι τις 30/04/2013, λόγω μη ύπαρξης τουριστικού ενδιαφέροντος, προχώρησε σήμερα η Τεχνική Ολυμπιακή.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι όλες τις χειμερινές τουριστικές περιόδους λειτουργίας του συγκροτήματος, από τότε που αυτό περιήλθε στην ιδιοκτησία του ομίλου, δηλαδή από το 2000 και μετά, η λειτουργία τόσο των ξενοδοχείων όσο και του καζίνο ήταν ζημιογόνες.

Με την έναρξη της οικονομικής κρίσης, προσθέτει, οι ζημίες αυτές αυξάνονταν κάθε νέα χειμερινή τουριστική περίοδο, ενώ για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο 2012-2013 δεν υπήρξαν προκρατήσεις είτε ανεξαρτήτων πελατών είτε πρακτορείων ή tour operator, αλλά ούτε και συμβόλαια allotment ή άλλα ανάλογα.

Η εταιρεία συμπληρώνει πως υπήρξε παντελής έλλειψη τουριστικού ενδιαφέροντος για την τρέχουσα τουριστική περίοδο και μέχρι τα τέλη Απριλίου 2013, ενώ προσθέτει ότι, από 01/05/2013 και για την επερχόμενη καλοκαιρινή τουριστική περίοδο 2013, έχουν ήδη υπογραφεί συμφωνητικά συνεργασίας με πρακτορεία και tour οperators.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα