Στην Ελλάδα η παραγωγή 110 προϊόντων της Unilever

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 12:06
UPD:13:08

Η απόφαση της Unilever να παράγει στην Ελλάδα 110 προϊόντα που μέχρι σήμερα παράγονται στο εξωτερικό βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας στην Ελλάδα, παρουσία του κ. Χατζηδάκη.

Την απόφαση της Unilever να παράγει στην Ελλάδα 110 προϊόντα που μέχρι σήμερα παράγονται στο εξωτερικό γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Η πρωτοβουλία αυτή βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας στην Ελλάδα, παρουσία του κ. Χατζηδάκη.

«Η Unilever έχει αποφασίσει 110 διαφορετικοί κωδικοί που παράγονταν στο εξωτερικό, να παράγονται στην Ελλάδα με αυτονόητες συνέπειες στην απασχόληση», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση.

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση ενθαρρύνει και υποδέχεται θετικά τέτοιες πρωτοβουλίες από όπου και αν προέρχονται, επανέλαβε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον φιλικό στην επιχειρηματικότητας και συμπλήρωσε πως «είναι σημαντική η στήριξη της απασχόλησης ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι στο εξής η προσοχή της κυβέρνησης συνολικά θα αφορά περισσότερο στον κρίσιμο τομέα της ανάπτυξης και καταλήγοντας είπε πως «η συμφωνία με την τρόικα είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε ώστε η Ελλάδα να περάσει πρώτα στην ανάκαμψη και μετά στην ανάπτυξη».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα