Αναλυτικά όλες οι χρεώσεις στους νέους λογαριασμούς ΟΤΕ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2002 16:22

Τα νέα έντυπα των λογαριασμών του ΟΤΕ, όπου θα αναγράφονται αναλυτικά οι χρεώσεις κατά ομάδες, παρουσίασε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού.

Στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία και στη δεύτερη αναλυτικά όλα τα τέλη. Στις επόμενες σελίδες εμφανίζονται ομαδοποιημένες οι χρεώσεις.

Συγκεκριμένα υπάρχουν πίνακες με τις αστικές κλήσεις, τις υπεραστικές, το Ιντερνετ, τις κλήσεις προς κινητά, τις διεθνείς κλήσεις και χρεώσεις από άλλες υπηρεσίες. Στο νέο έντυπο αναγράφεται επίσης, όχι μόνο το συνολικό ΦΠΑ, αλλά και η αναλυσή του ανά συντελεστή, γεγονός που ενδιαφέρει άμεσα τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Οπως δήλωσε ο αρμόδιος διευθυντής του ΟΤΕ Κώστας Κάππος, μέχρι τέλος του έτους θα παρέχεται η δυνατότητα στους εταιρικούς πελάτες, έκδοσης κοινού λογαριασμού, δηλαδή μέσα στο έντυπο να περιέχονται οι χρεώσεις που κάνει η εταιρεία για ΟΤΕ, COSMOTE, κ.α. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης τιμολόγησης, δηλαδή θα μπορεί ο πελάτης να ενημερώνεται τηλεφωνικά για το πόσο έχει χρεωθεί, μέχρι κάποια συγκεκριμένη στιγμή.

Ο πρόεδρος του ΟΤΕ Λευτέρης Αντωνακόπουλος απέκλεισε επί του παρόντος την εφαρμογή κοστολογίου ανά δευτερόλεπτο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα