Smart Avenue, ο νέος διαδικτυακός προορισμός για έξυπνες αγορές

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 13:48
UPD:13:48

Επώνυμα προϊόντα σε τιμές έως και 80% κάτω από την αρχική τιμή λιανικής πώλησής τους, στα φυσικά καταστήματα, μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του νέου διαδικτυακού προορισμού Smart Avenue.

Η γκάμα του περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, είδη σπιτιού και διακόσμησης, καλλυντικά, gadget και πολλά ακόμη προϊόντα που αφορούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού.

Οι καμπάνιες με τα προϊόντα διαρκούν από πέντε έως δέκα ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της εκάστοτε εταιρείας.

Στο online shop, οι επισκέπτες θα βρουν επίσης στιλιστικές συμβουλές και προτάσεις βασισμένες στις τάσεις που δημιουργούν οι celebrities, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και blog.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την ομάδα της Smart Avenue αποτελούν άνθρωποι με βαθιά γνώση τόσο της μόδας όσο και των επιμέρους αναγκών και καταναλωτικών συνηθειών του σύγχρονου lifestyle, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τον επαναπροσδιορισμένο οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Οι αγοραστές μας ερευνούν τις αγορές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να φέρουν στο online κατάστημα μας τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές», καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα