Στρατηγική συνεργασία Danone - Μεβγάλ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 16:50

Συμφωνία για την έναρξη εμπορικής συνεργασίας σύναψε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε. με τη ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., για την πώληση, προώθηση και διανομή σε 14 νομούς της Βόρειας Ελλάδας και τέσσερις της Κρήτης, από τη Μακεδονική Βιομηχανία, των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της.

Η νέα συμφωνία πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της συνεργασίας που είχε η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα με την ΕΛΓΕΚΑ στον τομέα διανομής, αναδιοργανώνοντας πλήρως τη διακίνηση των προϊόντων της στην περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι το δίκτυο διανομής της ΜΕΒΓΑΛ περιλαμβάνει περισσότερα από 20.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

«Η αναδιοργάνωση του δικτύου και η συνεργασία μας με τους δυνατότερους διανομείς ανά περιοχή, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών μας και θα εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η αδιάλειπτη παρουσία μας, όταν άλλες εταιρείες αποχωρούν, είναι απόδειξη της δέσμευσης της Danone να συμμετάσχει ενεργά ως μέλος της ελληνικής οικονομίας, καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης και μετά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Χάρης Φεύγας.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε ξανά τη Danone ως στρατηγικό μας συνεργάτη», ανέφερε από την πλευρά του ο Πέτρος Παπαδάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, υπογραμμίζοντας πως «η εμπειρία και των δύο από την προηγούμενη συνεργασία που είχαμε, θα βοηθήσει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και για τις δύο εταιρείες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα