ΧΑΑ-Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2002 17:27

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ

Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 30/7/2002, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 για τους κατόχους κοινών μετοχών και ώρα 15:30 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στα επί της οδού Κρέοντος 25, Αθήνα, γραφεία της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο. 2. Λήψη αποφάσεως για μερική αλλαγή της χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που αποφασίσθηκε από την Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 11/10/1999.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 30/7/2002, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Ηράκλειο και επί της οδού Κορωναίου 14, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του σχεδίου συμβάσεως και της εκθέσεως συγχωνεύσεως με απορρόφηση της εταιρίας Α & Δ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία από την εταιρία ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. Λήψη σχετικών αποφάσεων. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της συγχώνευσης. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Εκλογή δύο νέων μελών Δ.Σ. και καθορισμός της ιδιότητας κάθε μέλους του Δ.Σ. της εταιρίας σε εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά. 4. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας και επέκταση του αντικειμένου της. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρίας. 5. Αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας μέσω του Χ.Α.Α. σύμφωνα με το Κ.Ν. 2190/1920 άρθρο 16. 6. Επικύρωση διαφόρων συμβάσεων. 7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 31/7/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, οδός Αγ. Λαύρας 2 και στον 2ο όροφο του κτιρίου γραφείων της εταιρίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων, έκδοση νέων κοινών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιο και τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΟΜΙΚ
  • ΙΝΤΕΚ



Σχολιασμένα