Ανώτερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα της Oracle

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 12:31
UPD:12:31

Όπως ανακοίνωσε αργά χθες η αμερικανική εταιρεία, τα κέρδη εξαιρουμένων ορισμένων έκτακτων αποτελεσμάτων διαμορφώθηκαν σε 64 σεντς ανά μετοχή και τα προσαρμοσμένα έσοδα σε 9,11 δισ. δολάρια.

Πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και οι πωλήσεις της Oracle Corp. στο δεύτερο τρίμηνο της οικονομικής χρήσης, χάρη στην αυξανόμενη ζήτηση για διαδικτυακό λογισμικό, που αναμένεται να εκτινάξει τα έσοδα της φετινής χρονιάς σε τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια.

Όπως ανακοίνωσε αργά χθες η αμερικανική εταιρεία, τα κέρδη εξαιρουμένων ορισμένων έκτακτων αποτελεσμάτων διαμορφώθηκαν σε 64 σεντς ανά μετοχή και τα προσαρμοσμένα έσοδα σε 9,11 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές ανέμεναν, κατά μέσο όρο, κέρδη 61 σεντς ανά μετοχή και πωλήσεις ύψους 9,02 δισ. δολαρίων.

Οι πωλήσεις λογισμικού που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για τη διαχείριση των λειτουργιών τους και του ανθρώπινου δυναμικού τους σημείωσαν, την ίδια περίοδο, αύξηση άνω του 30%.

Για το τρίτο τρίμηνο της χρήσης, που λήγει τον Φεβρουάριο, τα προσαρμοσμένα έσοδα εκτιμάται ότι θα αυξηθούν μεταξύ 1% και 5%, ενώ τα κέρδη εξαιρουμένων των έκτακτων αποτελεσμάτων εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν μεταξύ 64 σεντς και 68 σεντς ανά μετοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα