ΣΔΟΕ: Συνεχείς έλεγχοι στο πλαίσιο των γιορτών

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 14:41
UPD:14:42

Γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν εξέδωσε καμία απόδειξη για τα 36 τραπέζια που λειτουργούσε, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος του εστιατορίου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο για φοροδιαφυγή (φωτογραφία αρχείου).

Εντατικούς ελέγχους στις αγορές των μεγάλων αστικών κέντρων, στους σταθμούς διοδίων και στα λιμάνια της χώρας, καθώς επίσης σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και σε επιχειρήσεις εστίασης πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ το χρονικό διάστημα 21 – 26 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά:

Στην Αττική πραγματοποιήθηκαν συνολικά 288 έλεγχοι, εντοπίστηκαν 40 παραβάτες και βεβαιώθηκαν 396 παραβάσεις.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συνολικά 243 έλεγχοι, εντοπίστηκαν 17 παραβάτες και βεβαιώθηκαν 134 παραβάσεις. Μάλιστα, γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης δεν εξέδωσε καμία απόδειξη για τα 36 τραπέζια που λειτουργούσε, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος του εστιατορίου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο για φοροδιαφυγή.

Επίσης, το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε ελέγχους στους χειμερινούς προορισμούς και τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, όπως Αράχωβα - χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, Καρπενήσι, Μικρό και Μεγάλο χωριό, χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου, Λίμνη Πλαστήρα, Ζαχοροχώρια, Πήλιο, Ελάτη, Βυτίνα, Δημητσάνα, Τρία Πέντε Πηγάδια , Μέτσοβο, Νυμφαίο, Βίγλα- Πισοδέρι, Αγιος Αθανάσιος Καϊμακτσαλάν, Σέλι, Λουτρά Πόζαρ και Καλάβρυτα.

Διενεργήθηκαν συνολικά 187 έλεγχοι και βρέθηκαν 32 παραβάτες. Βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις. Στο Καρπενήσι εντοπίστηκε επιχείρηση που δεν είχε εκδώσει καμία απόδειξη σε πελάτες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα