ΧΑΑ-Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2002 11:06

ALSINCO Α.Ε.Ε. ΕΙΔΩΝ ΕΝΔ. -ΥΠΟΔ.

Οι μετοχές της εταιρίας ALSINCO Α.Ε.Ε. ΕΙΔΩΝ ΕΝΔ. ΥΠΟΔ. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,30 Ευρώ (από 0,2935 Ευρώ).

ALTEC ABEE

Οι μετοχές της εταιρίας ALTEC ABEE είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,44 Ευρώ (από 0,4402 Ευρώ).

BΑΡΑΓΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Π.Ε.

Oι μετοχές της εταιρίας BΑΡΑΓΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Π.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,62 Ευρω (από 0,5869 Ευρώ).

CHIPITA INTERNATIONAL S.A.

Oι μετοχές της εταιρίας CHIPITA INTERNATIONAL S.A. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,34 Ευρώ (από 0,30 Ευρώ).

EUROMEDICA Α.Ε. ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι μετοχές της εταιρίας EUROMEDICA Α.Ε. ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 1,02Ευρώ ( από 1,00 Ευρώ).

FITCO A.E.

Οι μετοχές της εταιρίας FITCO A.E. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,32 Ευρώ (από 0,2934 Ευρώ).

MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΒΕΕ

Oι μετοχές της εταιρίας MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΒΕΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,45 Ευρώ (από 0,2935 Ευρώ) .

ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α.Ε

Οι μετοχές της εταιρίας ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α.Ε είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. : α) με νέα ονομαστική αξία 1,16 Ευρώ (από 1,1502 Ευρώ), β) νέα επωνυμία ΕΥΡΩΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε. / (αγγλ. «EUROHOLDINS CAPITAL & INVESTMENT CORP» γ) νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ «ΕΥΡΩΣ» / αγγλ. ‘EUROS’ (από «ΑΘΗΣΚ»).

ΑΤΕΜΚΕ Α.Τ.Ε..

Διαγράφεται από το Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. το σύμβολο ΑΤΕΜΚΕ λόγω εκποίησης των μετοχών των εταιρίας ΑΤΕΜΚΕ Α.Τ.Ε..

ΑΧΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Oι μετοχές της εταιρίας ΑΧΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,60 Ευρώ (από 0,5869 Ευρώ).

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,48 Ευρω (από 0,4842 Ευρώ).

ΔΕΛΤΑ SINGULAR Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν 12.282 μετοχές της εταιρίας ΔΕΛΤΑ SINGULAR Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε

Οι μετοχές της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ΕΥΡΩ 0,71 (από ΕΥΡΩ 0,62) λόγω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου από συγχώνευση και απορρόφηση της εταιρίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. βάσει της σχέσης ανταλλαγής: (i) οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας ανταλλάσσουν 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή με 1 νεοεκδιδόμενη μετοχή, ονομαστικής αξίας ΕΥΡΩ 0,71, (ii) οι μέτοχοι της απορροφώμενης εταιρίας ανταλλάσσουν 20 παλαιές (ΚΟ) μετοχές, με 9 νεοεκδιδόμενες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας ΕΥΡΩ 0,71. Η ημερομηνία έναρξης διαρπαγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.

Oι μετοχές της εταιρίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,60 Ευρώ (από 0,5869 Ευρώ).

ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,87 Ευρω (από 0,84 Ευρώ).

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Oι μετοχές της εταιρίας ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 1,27 Ευρώ (από 1,2238 Ευρώ).

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Γ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Γ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,64 Ευρώ (από 0,6339 Ευρώ).

ΜΑΞΙΜ-ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΜΑΞΙΜ-ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 1,60 Ευρώ (από 1,50 Ευρώ).

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔ. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔ. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,36 Ευρώ (από 0,3522 Ευρώ).

Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ Α.Τ.Ε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν 3.870 μετοχές της εταιρίας Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ Α.Τ.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.

Παύει η διαπραγμάτευση των 35.268.000 (KO) μετοχών της εταιρίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α.Α, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε..

ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.

Διαγράφεται από το Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. το σύμβολο ΧΑΛΠΟΕ λόγω εκποίησης των μετοχών της εταιρίας ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.

ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε..

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν 2 κοινές μετοχές της εταιρίας ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΣΚ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • ΕΥΠΙΚ
  • ΒΑΡΓ



Σχολιασμένα