Νέα υπηρεσία από την Telestet

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2002 17:17

Νέα υπηρεσία προσφέρει η Telestet για την ελληνική επιχειρηματική αγορά, δίνοντας στους εταιρικούς πελάτες της τη δυνατότητα μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων μέσω του διαδικτύου.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα υπηρεσία ονομάζεται «Β BEST Web SMS» και μέσω αυτής οι πελάτες B BEST της TELESTET μπορούν να δημιουργούν λίστες με τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων που επιθυμούν, προκειμένου να αποστέλλουν μαζικά γραπτά μηνύματα μέσω του Internet και μιας ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι ίδιοι.

Oι χρήστες της υπηρεσίας «Β BEST Web SMS» έχουν επίσης την δυνατότητα να δημιουργούν και να αποθηκεύουν προκαθορισμένα γραπτά μηνύματα συχνής χρήσης, ενώ μέσω σχετικής ειδοποίησης μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση αποστολής των μηνυμάτων.

Οι εταιρικοί πελάτες της Telestet μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία «Β BEST Web SMS», απευθυνόμενοι στον υπεύθυνο πωλητή τους.

Η εν λόγω υπηρεσία χρεώνεται με βάση τις χρεώσεις γραπτών μηνυμάτων στο εταιρικό οικονομικό πακέτο B BEST. Πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της δίνονται από το τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρησιακών πελατών στο 1277 δωρεάν από κινητό TELESTET, καθώς και από το www.telestet.gr στην ενότητα που αναφέρεται στο Β BEST.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα