Στην Εμπορική Τράπεζα ο κ. Μίνος Μωυσής

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 17:04

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στη Λιανική Τραπεζική, στο Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής, στη Μονάδα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Εταιρικής Επικοινωνίας της Εμπορικής Τράπεζας αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Μίνος Μωυσής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, ο κ. Μωυσής έχει εκτεταμένη εμπειρία σε εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Δικτύου, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας.

Η Εμπορική ανακοίνωσε επίσης ότι ο επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής κ. Αντώνης Λεοντίου, σε υλοποίηση δικής του πρότερης απόφασης, θα αποχωρήσει εντός του πρώτου τριμήνου του έτους από την τράπεζα, μετά την πάροδο ικανού διαστήματος ενημέρωσης του κ. Μωυσή.

«Οι γνώσεις και η εμπειρία του κ. Μωυσή στους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς θα συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Εμπορικής για την ενίσχυση των μεγεθών της στη Λιανική Τραπεζική, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της Τράπεζας στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κ. Alain Strub.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα