Νέα διευθυντικά στελέχη στην Attica Bank

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011 14:18

Την τοποθέτηση νέων διευθυντικών στελεχών ανακοίνωσε σήμερα η Attica Bank.

Σύμφωνα με την τράπεζα, ο κ. Χρήστος Καλαμπόκης τοποθετείται από 24.1.2011 Γενικός Διευθυντής Θυγατρικών Εταιρειών Ομίλου. Ο κ. Καλαμπόκης εργάζεται στην Attica Bank από το 1994 σε διευθυντικές θέσεις και την περίοδο 2007-2009 κατείχε την θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Κεφαλαιαγορών-Χρηματαγορών.

Ο κ. Ιωάννης Ιωαννίδης έχει τοποθετηθεί και παραμένει Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Επιχειρηματικής & Λιανικής Τραπεζικής, Κεφαλαιαγορών-Χρηματαγορών. Ο κ. Ιωαννίδης εργάζεται στην Attica Bank από το 1999 σε διευθυντικές θέσεις και κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή από το 2007.

Ο κ. Ευάγγελος Δελής έχει τοποθετηθεί και παραμένει Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών-Λειτουργικών Εργασιών Τεχνολογίας και Κανονιστικού Πλαισίου, η οποία μετονομάζεται σε Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Κινδύνων-Οικονομικών και Λειτουργικής Στήριξης. Ο κ. Δελής εργάζεται στην τράπεζα από το 2004, αρχικά ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων και ως Γενικός Διευθυντής από το 2009.

Τέλος, ο κ. Χρήστος Μάραντος τοποθετείται από 24.1.2011 Διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών και Προϋπολογισμού. Ο κ. Μάραντος εργάζεται στην Attica Bank από το 1996, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών το 2003.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤ



Σχολιασμένα