Intracom IT Services: Ολοκλήρωση έργου για τη ρωσική τράπεζα KEDR

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 16:14

Την εγκατάσταση του i-PROFITS Internet Banking System στο υποκατάστημα της ρωσικής τράπεζας KEDR στην Ελλάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Όμιλος Intracom IT Services.

Η KEDR, η οποία ιδρύθηκε το 1991, είναι η πρώτη ρωσική τράπεζα που βγήκε στην τραπεζική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανοίγοντας το 2007 το υποκατάστημά της στην Ελλάδα.

Από την έναρξη των εργασιών του, το υποκατάστημα της τράπεζας στην Ελλάδα επέλεξε και λειτουργεί με το Core Banking Σύστημα PROFITS του Ομίλου Intracom IT Services.

Το i-PROFITS Internet Banking System εξυπηρετεί τους πελάτες της τράπεζας μέσω Web Browser και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος τραπεζικών υπηρεσιών όπως:

- Ενημέρωση για τους λογαριασμούς, τα δάνεια, τις κάρτες και τις επιταγές

- Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων

- Αιτήσεις πελατών για επιπρόσθετες τραπεζικές υπηρεσίες

- Πληροφόρηση πελατών σχετικά με συνάλλαγμα ή άλλα προϊόντα της τράπεζας.

«Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι εξαιρετικής σημασίας για την Τράπεζα KEDR, γιατί ενισχύει σημαντικά τις διαρκείς προσπάθειες της Τράπεζας για αναβάθμιση της ποιότητας και αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προσφέρει διαθεσιμότητα οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τα κόστη και αυξάνει την ανταγωνιστικότητά της», δήλωσαν ο κ. Διονύσης Φεντόροβ και η κ. Βαΐτσα Χασάπη, Directors - Νόμιμοι Εκπρόσωποι της KEDR Bank.

Ο κ. Ανδρέας Διαμαντέας - Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών & Επιχειρηματικών Λύσεων της Intracom IT Services, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η χρήση ενός σύγχρονου και εξελιγμένου συστήματος Internet Banking, όπως τoυ PROFITS, θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την Τράπεζα, θα της προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και δυνατότητα εύκολης και γρήγορης προσαρμογής στις αυξανόμενες μελλοντικές ανάγκες της».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα