ΧΑΑ-Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2002 17:35

ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 07/08/2002, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αγίας Λαύρας 2, Ηράκλειο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων, έκδοση νέων κοινών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιο και τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρίας.

ΕΚΤΕΡ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 07/08/2002, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Μεσογείων 318, Αγ. Παρασκευή, Τ.Κ. 153.41, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση από την «ΕΚΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› των ανωνύμων εταιριών με τις επωνυμίες «ΗΦΑΙΣΤΟΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› και «ΑΣΤΡΟΝ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, καθώς και της εκθέσεως των Δ.Σ. κατά το άρθρο 69, παράγραφος 4 του Κ.Ν. 2190/1920. 2. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του σχετικά με την συγχώνευση. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου. 4. Εξουσιοδότηση μέλους ή μελών του Δ.Σ. της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για το σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών και την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 5. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 07/08/2002, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10:30, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Ευτυχίδου, αρ. 45, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση των ανωνύμων εταιριών με επωνυμίες «ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, « ΕΡΜΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «ΣΤΑΘΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ›, «ΑΜΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.›, «ΔΩΡΙΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› και «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ› από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ› και της εκθέσεως του Δ.Σ. κατά το άρθρο 69 παράγραφος 4 του κ.ν. 2190/1920. 2. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των πληρεξουσίων του σχετικά με τη συγχώνευση. 3. Εξουσιοδότηση μέλους ή μελών του Δ.Σ. της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της συγχώνευσης κατά Ευρώ 12.034.714,80, προερχόμενη από τη απορρόφηση των ανωτέρω εταιριών αλλά και από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μας, από κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, ύψους Ευρώ 0,51 για την στρογγυλοποίηση του συνολικού αριθμού μετοχών, και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου. 5. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης του άρθρου 4 του καταστατικού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΤ
  • ΕΚΤΕΡ



Σχολιασμένα