Συνεργασία ΕFG Eurobank με Ιατρικό Αθηνών

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2002 15:39

Στη δημιουργία ενός νέου προϊόντος προχώρησε η Εurobank Cards σε συνεργασία με τον Ομιλο Ιατρικού Αθηνών. Πρόκειται για το "Health Plus", το οποίο παρέχει στους κατόχους πιστωτικών καρτών EFG Eurobank Ergasias άμεση πρόσβαση σ' ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών υγείας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με προνομιακούς όρους. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει:

- 24ωρη εφημερία: Απεριόριστη πρόσβαση για ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά παθολογικά, καρδιολογικά, ορθοπαιδικά και χειρουργικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 24 ώρες το 24ωρο, με αντίτιμο 15 ευρώ ανά επίσκεψη.

- Γραμμή Υγείας: Δωρεάν παροχή ιατρικών συμβουλών και πληροφοριών από το Συντονιστικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

- Διαγνωστικές εξετάσεις: Ειδικές εκπτώσεις για την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

- Διευκόλυνση Νοσηλείας: Δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων νοσηλείας με άτοκες μηνιαίες δόσεις σε περιπτώσεις που η παραμονή στο νοσοκομείο είναι επιβεβλημένη.

Με τις παραπάνω παροχές, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους πιστωτικών καρτών της EFG Eurobank Ergasias να έχουν μια ολοκληρωμένη κάλυψη στα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι, το Ψυχικό, το Παλαιό Φάληρο, τον Πειραιά και στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ
  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα