Χ.Α.: Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 11:11

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε τις εξής εταιρικές πράξεις για την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011:

- Από 21/2/2011, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης του Δ.Α.Κ. «ALPHA ETF FTSE ATHEX 20 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» της εταιρείας «ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ».

- Από 21/2/2011, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης του Δ.Α.Κ. «NBGAM ETF GREECE & TURKEY 30 - Μετοχικό» της εταιρείας «ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ».

- Από 21/2/2011, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ A.E.» στο Χ.Α.

- Από 21/2/2011, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» στο Χ.Α.

- Από 21/2/2011, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης του Δ.Α.Κ. «NBGAM ETF ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ Χ.Α. - Μετοχικό Εσωτερικού» της εταιρείας «ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα