Coca Cola 3E: Αύξηση τιμής-στόχου από Merit

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 16:31
UPD:16:37

Στα 21,00 ευρώ από τα 20,60 ευρώ αύξησε η Merit ΑΧΕΠΕΥ την τιμή - στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E, διατηρώντας τη σύσταση «hold».

Όπως τονίζει η χρηματιστηριακή, ο όμιλος της Coca Cola 3Ε με παρουσία σε 28 χώρες είναι ελάχιστα εξαρτημένος από την κατάσταση της εγχώριας οικονομίας και μπορεί να αποτελέσει μια ασφαλή αμυντική επιλογή για τους επενδυτές.

Τα αποτελέσματα του 4ου τριμήνου ήταν ελαφρώς καλύτερα από τα αναμενόμενα και σε αυτό συνέβαλαν κυρίως οι αναδυόμενες αγορές, σημειώνει η Merit, ενώ κρίνει θετικό σε επίπεδο ομίλου και το σύνολο του έτους.

«Για το 2011, αναμένουμε μια μεσαίας τάξης μονοψήφια αύξηση στα έσοδα και στα κέρδη παρά τα αρνητικά μηνύματα από κάποιες αγορές και το γεγονός ότι τα κέρδη από συναλλαγματικές ισοτιμίες δεν αναμένονται τόσο υψηλά όπως το 2010. Από το σύνολο του ομίλου βλέπουμε μεγαλύτερη δυνατότητα στις αναδυόμενες αγορές όπου υπάρχουν περιοχές που τα προϊόντα της Coca Cola δεν έχουν ακόμα μεγάλη διείσδυση. Μεγαλύτερη ανάπτυξη για το τρέχον έτος αναμένουμε σε Ρωσία, Ουκρανία, Νιγηρία, Ελβετία, Τσεχία και Βαλτικές χώρες», συμπληρώνει η Merit.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα