Στο τελικό στάδιο η ενσωμάτωση της VDDG στην Despec Technology Holdings

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2002 18:40

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά το σχέδιο της ενσωμάτωσης της VDDG στην Despec Technology Holdings μετά και την ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ολλανδικής εταιρείας.

Ήδη οι εκπρόσωποι της τελευταίας έχουν παραλάβει τα σχετικά έγγραφα και βρίσκονται στο στάδιο των απαραίτητων αναπροσαρμογών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Despec Technology Holdings Φώτη Γυλλιάδη, η επίτευξη του στόχου για τη δημιουργία ενός πολυεθνικού ομίλου παραγωγής και διανομής αναλωσίμων προϊόντων πληροφορικής αποτελεί πλέον θέμα τυπικών αλλά παράλληλα απαραίτητων διαδικασιών.

Mε την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης της VDDG, η Despec Technology Holdings θα διαθέτει παρουσία σε από περισσότερες από 25 χώρες και μεγάλα δίκτυα διανομής. Για τη φετινή οικονομική χρήση, η διοίκηση της εταιρείας προβλέπει ότι η Despec Technology Holdings μετά την ενσωμάτωση της VDDG, σε ενοποιημένη βάση, θα παρουσιάσει κύκλο εργασιών άνω των 735 εκατ. ευρώ και κέρδη υψηλότερα των 21,5 εκατ. ευρώ, ενώ με βάση το επενδυτικό της πλάνο οι ρυθμοί ανάπτυξης της κερδοφορίας της κατά την επόμενη τριετία θα υπερβούν το 40%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα