Η Δίας Ιχθ/γειες για το πρόστιμο της Επ. Αντ.

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 16:14

Στο πρόστιμο ύψους 119.015 ευρώ, το οποίο της επέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα η Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη σύμπραξη με άλλες τέσσερις εταιρείες του κλάδου, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωσή της η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Όπως σημειώνει, το Μνημόνιο Συνεργασίας των πέντε εταιρειών που καταρτίστηκε σε μια περίοδο δυσχερών οικονομικών συνθηκών κρίσης στην οποία συνέπεσε και η πίεση στην τιμή της τσιπούρας σημαντικά κάτω του κόστους, σκοπό είχε την θωράκιση του κλάδου της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας που οδηγείτο στον αφανισμό.

«Η εν λόγω ενέργεια ήταν βραχείας διάρκειας και άμεσα γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στις αρμόδιες κρατικές αρχές από τις συμμετέχουσες εταιρείες. Τα παραπάνω λήφθηκαν υπόψη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία συνεκτίμησε τις συγκυριακές οικονομικές δυσχέρειες για την τελική επιβολή του προστίμου», τονίζει η Δίας.

Η εταιρεία επιφυλάσσεται να μελετήσει διεξοδικά την εκδοθείσα απόφαση και να προβεί στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός της, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα