Marfin Egnatia Bank: Δάνεια για μείωση της ενεργειακής σπατάλης

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 17:18

Σειρά χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην «πράσινη ανάπτυξη», ανακοίνωσε η Marfin Egnatia Bank. Το «Marfin Green» περιλαμβάνει τα ακόλουθα χρηματοδοτικά προγράμματα:

 Στεγαστικό δάνειο για αγορά ή ανέγερση κατοικίας

Χρηματοδότηση μέσω του στεγαστικού προγράμματος «Marfin Σπίτι για Όλους» με επιτόκιο που μειώνεται ανάλογα με την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου. Όσο καλύτερη είναι η ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου, τόσο χαμηλότερο είναι και το επιτόκιο (ισχύει για ενεργειακή κατηγορία από Γ’ και άνω).

 Δάνειο επισκευών για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας

Χρηματοδότηση «πράσινων» επισκευών για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας, όπως:

- Αντικατάσταση κουφωμάτων

- Αντικατάσταση συστήματος θέρμανσης με νέο καυστήρα / λέβητα πετρελαίου ή με φυσικό αέριο

- Τοποθέτηση ηλιακών συστημάτων για την παροχή ζεστού νερού

- Θερμομονωτικές εργασίες

 Χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Με το πρόγραμμα «Marfin Sun στο σπίτι σου» ο πελάτης μπορεί να χρηματοδοτηθεί για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη ή ταράτσα της κατοικίας του και να αποκτήσει ένα επιπλέον έσοδο από την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας.

 Καταναλωτικό δάνειο για αγορά οικοσκευών

Χρηματοδότηση για αγορά συσκευών υψηλής ενεργειακής κλάσης με όφελος για τον πελάτη από την κατανάλωση λιγότερης ενέργειας και την εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς ρεύματος.

 Καταναλωτικό δάνειο για οικολογικό αυτοκίνητο

Χρηματοδότηση για αγορά υβριδικού ή ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή αυτοκινήτου με εκπομπές CO2 έως 130mg/km με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα