ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2002 16:57

ΕΚΤΕΡ Α.Ε.

1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 20/08/2002, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας (Λ. Μεσογείων 318 – Αγ. Παρασκευή 153.41), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση από την «ΕΚΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ› των ανωνύμων εταιρειών με τις επωνυμίες «ΗΦΑΙΣΤΟΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ› και «ΑΣΤΡΟΝ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, καθώς και της εκθέσεως των Διοικητικών Συμβουλίων κατά το άρθρο 69, παράγραφος 4 του Κ.Ν. 2190/20. 2. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του σχετικά με τη συγχώνευση. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου. 4. Εξουσιοδότηση μέλους ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 5. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού.

STABILTON Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 22/08/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας, στην οδό Κατεχάκη, αρ. 58, Δήμος Αθήνας με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών και καθορισμός αμοιβής αυτών. 2. Έγκριση της από 19 Απριλίου 2002 απόφασης του Δ.Σ. για θέση σε διαθεσιμότητα του προσωπικού στο Εργοστασίου Κρανιδίου. 3. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 23/08/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αντώνη Τρίτση, αρ. 21, Πυλαία Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της. 2. Καθορισμός ιδιότητας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/02 περί εταιρικής διακυβέρνησης και καθορισμός της αμοιβής τους. 3. Έγκριση συμβάσεων εξαγοράς εταιρικών μεριδίων και μετοχών εταιριών εξωτερικού, σύμφωνα με το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας. 4. Τροποποίηση των άρθρων 6, 8 και 24 του καταστατικού της εταιρίας και προσαρμογή τους στις διατάξεις του ΚΝ 2190/20. 5. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας. 6. Άλλες ανακοινώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΚΤΕΡ
  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα