Επί τάπητος η επιχειρησιακή ετοιμότητα χερσαίων και πλωτών μέσων Λ.Σ.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011 11:28
UPD:12:06

Σύσκεψη για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των χερσαίων και πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα στην Ακτή Βασιλειάδη.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Χριστόπουλος Αθανάσιος, ο Αρχηγός Λ.Σ - E.A Αντιναύαρχος Λ.Σ Σούλης Κωνσταντίνος, ο Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Φουστάνος Θεόδωρος, ο Διευθυντής του Κλάδου Ε', ο Επόπτης ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ, οι Διευθυντές Τεχνικής Υποστήριξης και Επιχειρησιακών Μέσων & Ειδικών Μονάδων, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Προμηθειών.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας.

Κατά τη σύσκεψη υπό τον υφυπουργό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους εν εξελίξει διαγωνισμούς προμηθειών του Λιμενικού, οι οποίοι διενεργούνται μέσω της Ενιαίας Αρχής Προμηθειών του υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας.

Επίσης, με βάση την αξιολόγηση των αναγκών καταρτίστηκε σχετικός πίνακας με ιεραρχημένες προτεραιότητες αναφορικά με τους διαγωνισμούς προμηθειών, ούτως ώστε να αναζητηθούν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, οι βέλτιστοι τρόποι για την επιτάχυνση των σχετικών διαγωνιστικών διαδικασιών που αφορούν το Λιμενικό Σώμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα