Intracom Telecom: Συνεργασία με την Aricent

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011 15:21

Τη συνεργασία της με την Aricent, πολυεθνική εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας και υπηρεσιών επικοινωνίας, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών στοχεύει στην παροχή μιας ομαδοποιημένης λύσης πρόσβασης WiMAX σε πελάτες, που αναζητούν αξιόπιστες και εύκολα υλοποιήσιμες λύσεις, επωφελούμενοι από τα πλεονεκτήματά τους, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η Intracom Telecom θα συμπεριλάβει την Aricent ως προμηθευτή ASN-Gateway στο οικοσύστημα OmniMAX προϊόντων της, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το WiMAX Forum και συμβατό κατά τα πρότυπα 802.16e-2005. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζει την ολοκληρωμένη λύση της και ενσωματώνει προϊόντα από σημαντικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, σε παγκόσμια κλίμακα.

«Η συνεργασία με την Aricent ενισχύει το οικοσύστημα του OmniMAX, βελτιστοποιώντας την ολοκληρωμένη λύση μας. Επιλέξαμε την Aricent, με κριτήριο την ποιότητα, την ευελιξία και την εμπειρία της σε λύσεις δικτύων WiMAX», δήλωσε ο κ. Χρήστος Ξυνογαλάς, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, που συνεργαζόμαστε με την Intracom Telecom στη Mobile WiMAX OmniMAX λύση της. Η πλατφόρμα WING της Aricent δίνει τη δυνατότητα σε κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού να εμπλουτίσουν τα προϊόντα τους με νέα χαρακτηριστικά, ώστε να καταστούν περισσότερο ανταγωνιστικά στα διαφορετικά τμήματα της αγοράς», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Rakesh Vij, αντιπρόεδρος της Aricent.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα