Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 09:03

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι μετοχές «γιόρτασαν» τις ευρωπαϊκές αποφάσεις".

"Σε πανηγυρική εξελίχθηκε η χθεσινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο, αποτυπώνοντας τα κέρδη από τις αποφάσεις της Ενωσης για το ελληνικό χρέος με τον καλύτερο τρόπο στην άνοδο των μετοχών των τραπεζών και των υπό κρατικό έλεγχο εισηγμένων" γράφει στο πρώτο της θέμα η «Ν».

ΕΞΠΡΕΣ: "Επιβολή... νέων κανόνων στους οίκους αξιολόγησης".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "οι υπουργοί Οικονομικών ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υποβάλει μέχρι το καλοκαίρι νέο κανονιστικό πλαίσιο για τους οίκους αξιολόγησης".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επιχείρηση ιδιωτικοποιήσεις".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε αγώνα δρόμου επιδίδεται η κυβέρνηση προκειμένου αφενός να έχει έτοιμη τη λίστα των αποκρατικοποιήσεων στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την Ε.Ε., και αφετέρου να κάμψει τις αντιρρήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ".

ΚΕΡΔΟΣ: "Επιθετική κίνηση εξαγοράς υπαινίσσεται η Alpha Bank".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με μία ασυνήθιστου ύψους ανακοίνωση, η Alpha Bank γνωστοποίησε χθες την αύξηση συμμετοχής της Morgan Stanley στο 5,1% του κεφαλαίου της (έναντι 4,96%), υπαινισσόμενη επιθετική εξαγορά εκ μέρους της Εθνικής, δεδομένου ότι ο οίκος λειτουργούσε ως σύμβουλος της Εθνικής, στη διαδικασία υποβολής πρότασης συγχώνευσης των δύο τραπεζών".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα