Μ. Χρυσοχοΐδης: Ενέσεις ρευστότητας μέσω του ΕΤΕΑΝ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 12:37

Για ενέσεις ρευστότητας στην αγορά μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, του διαδόχου του ΤΕΜΠΜΕ, που θα προκηρύξει σε λίγες ημέρες φτηνά δάνεια για τις επιχειρήσεις, έκανε λόγο ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Αρκαδία.

Για ενέσεις ρευστότητας στην αγορά μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), του διαδόχου του ΤΕΜΠΜΕ, που θα προκηρύξει σε λίγες ημέρες φτηνά δάνεια για τις επιχειρήσεις, έκανε λόγο ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Αρκαδία, στο πλαίσιο επίσκεψης ακολούθων πρεσβειών για την προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών.

Όπως ανέφερε ο υπουργός, πρώτος στόχος είναι η διάσωση της οικονομίας και βασικός πυλώνας της στρατηγικής της ανάπτυξης είναι η αναθέρμανση του οικονομικού περιβάλλοντος.

Μ. Χρυσοχοΐδης: Τώρα κρίνεται η πολιτική

Μ. Χρυσοχοΐδης: Τώρα κρίνεται η πολιτική

Στην κατεύθυνση αυτή, προανήγγειλε την υπογραφή περιφερειακού συμφώνου για την απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ, ενώ δεσμεύθηκε ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουν πληρωθεί όλοι οι επενδύτες του παλιού επενδυτικού νόμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα