Xωρίς αποτέλεσμα και η νέα συνάντηση διοίκησης - ΟΜΕ-ΟΤΕ

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 19:34

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού και του προεδρείου της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Η συνάντηση, που κράτησε πάνω από 3 ώρες αποτελεί συνέχεια των επαφών που είχαν αρχίσει πριν από πολύ καιρό και διακόπηκαν ύστερα από διαφωνίες των δύο πλευρών για το θέμα της συλλογικής σύμβασης εργασίας και τις περικοπές που ανακοίνωσε η διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, σύμφωνα με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, επανέλαβε τη θέση του ότι πρέπει να μειωθεί το μισθολογικό κόστος και ότι έχει μεν την καλή θέληση αλλά τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ επιβάλουν μια πολιτική μείωσης των δαπανών. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε αναδιοργάνωση του ΟΤΕ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές του ΟΤΕ διατύπωσαν τις δικές τους απόψεις σε ό,τι αφορά τις απολύσεις στην Cosmote, τις περικοπές δαπανών σε παροχές και υπηρεσίες των εργαζομένων του ΟΤΕ, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές ότι δεν θα επιτρέψουν περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους και υπογράμμισαν στον κ. Τσαμάζ ότι θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην αύξηση των εσόδων του Οργανισμού.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε συνδικαλιστής της ΟΜΕ-ΟΤΕ, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του κ. Μιχάλη Τσαμάζ και του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου με εκπροσώπους της Deutsche Telekom.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα