Προσεχώς οι ανακοινώσεις για την αξιοποίηση της περιουσίας των Ταμείων

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 13:54

Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το σχέδιο αξιοποίησης της περιουσίας των Ταμείων το οποίο όμως δεν θα ενταχθεί στο πακέτο των 50 δισ., τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Απασχόλησης Γ. Κουτρουμάνης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ, ο κ. Κουτρουμάνης διευκρίνισε ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία των ταμείων έχουν καταγραφεί. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν πρέπει να περιμένουμε συμμετοχή των ταμείων στο γενικότερο πλάνο που υπάρχει για την αξιοποίηση της περιουσίας, έτσι ώστε να καλυφθούν τα 50 δις ευρώ, αλλά κατά έμμεσο τρόπο και εδώ, όπως είπε, «θα υπάρξει μια συμμετοχή των ταμείων, γιατί επιχορηγούνται από το κράτος και κατά συνέπεια όσο καλύτερα αξιοποιούν την περιουσία τους, τόσο λιγότερα χρειάζονται από το κράτος».

O αναπληρωτής υπουργός Απασχόλησης Γ. Κουτρουμάνης.

Αναφερόμενος στον ΟΠΑΔ ο κ. Κουτρουμάνης χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την πρακτική των φαρμακοποιών. «Οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί γνωρίζουν ότι είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι τον προηγούμενο χρόνο, έχουμε πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων μας», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι τον Απρίλη θα έχουν πληρωθεί το 80% των υποχρεώσεων και του ΟΠΑΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα