ΧΑΑ - Εταιρικές Πράξεις

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2002 10:14

* ELBISCO Α.Ε. ΣYMMETOXΩΝ

Oι μετοχές της εταιρείας ELBISCO Α.Ε. ΣYMMETOXΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α.: α) με νέα ονομαστική αξία μετοχής ΕΥΡΩ 1,50 (από ΕΥΡΩ 0,75) και β) χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 4 νέες (ΚΑ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές μετοχές. Ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο ΧΑΑ ορίζεται η 26/8/2002.

* JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαγράφεται από το Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. το σύμβολο και ΜΠΕΛΑΕ λόγω εκποίησης των μετοχών της εταιρίας JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

* MEDICON ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Eισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α.Α. οι 345.360 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρείας MEDICON ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Aπό την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α.Α. ανέρχεται σε 3.798.960 (ΚΟ) μετοχές.

* ΑΕΓΕΚ Α.Ε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν: 15.979 κοινές και 2.470 προνομιούχες μετοχές της εταιρείας ΑΕΓΕΚ Α.Ε.

* ΕΔΡΑΣΗ-Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

Διαγράφεται από το Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. το σύμβολο ΕΔΡΑΕ λόγω εκποίησης των μετοχών της εταιρείας ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

* ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν: 816 μετοχές της εταιρείας ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.

* ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.

οι μετοχές της εταιρείας ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα επωνυμία: ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε.

* ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α.Α., οι 26.700.870 (ΚΟ) μετοχές της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο μετοχών της εταιρείας που είναι δια- πραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α., ανέρχεται σε 26.700.870 (ΚΟ) μετοχές, με κωδικό ISIN GRS122003007.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ
  • ΜΠΕΛΑ
  • ΜΕΝΤΙ



Σχολιασμένα