Ο Σ. Κόκκαλης διαψεύδει σενάρια αποχώρησής του από την Intracom

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2001 17:19
UPD:17:21

Προσωπική δέσμευση να οδηγήσει την Intracom στην κατάκτηση νέων στόχων ανέλαβε ο πρόεδρος του ομίλου Σωκράτης Κόκκαλης, μιλώντας σήμερα σε συγκέντρωση 100 και πλέον διευθυντικών στελεχών των εταιρειών Intracom, Intrasoft, Intracom Κατασκευές και Ιntramet, διαψεύδοντας παράλληλα τα σενάρια που τον φέρουν να αποχωρεί από την εταιρεία και τη χώρα.

Ο κ. Κόκκαλης παρουσίασε αναλυτικά τη δυναμική που θα αναπτύξει διεθνώς ο όμιλος μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Intracom και Intrasoft και συνόψισε τη στρατηγική του ομίλου σε τρεις τομείς:

- Στην έρευνα και ανάπτυξη νέων ανταγωνιστικών προϊόντων.

- Στη συντονισμένη και επιθετική πολιτική μάρκετινγκ και πωλήσεων στην Ελλάδα και κυρίως στις διεθνείς αγορές.

- Στη διατήρηση ανταγωνιστικού κόστους παραγωγής.

Οσον αφορά στη συγχώνευση, ο κ. Κόκκαλης επισήμανε ότι θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού της Intracom, ενός τομέα στον οποίο ο όμιλος βασίζει την αναπτυξιακή στρατηγική του. Η σημασία που αποδίδει η Intracom στο ανθρώπινο δυναμικό καταδεικνύεται από τη δημιουργία του Ινστιτούτου Τεχνολογίας.

Το Ινστιτούτο θα παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την παραγωγή μηχανικών εξειδικευμένων σε τομείς υψηλής τεχνολογίας.

Επίσης, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε ότι μελετάται η αναπροσαρμογή του προγράμματος stock options (δικαιώματα προαίρεσης) με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους για τους εργαζομένους, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Intracom δεν πρόκειται να προβεί σε απολύσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα