Διεθνής έκθεση «Ports and Hubs» από 13 έως 15 Απριλίου

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 16:11

Τις πύλες της ανοίγει στις 13 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, η διεθνής έκθεση και συμπόσιο Ports and Hubs, η οποία θα διαρκέσει έως 15 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με τίτλο «Λιμένες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας», όπου το παρών θα δώσουν ως εισηγητές διεθνείς προσωπικότητες της βιομηχανίας των λιμένων, όπως ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Λιμένων, ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων της Ουκρανίας και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης των Αραβικών Λιμένων.

Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, οι πρόεδροι του Αραβο-Ελληνικού, Ελληνο-Κινεζικού, Ελληνο-Ρωσικού, και Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και σχετικών φορέων θα χαιρετίσουν την έναρξη του συνεδρίου.

Την εκδήλωση αναμένεται επίσης παρακολουθήσουν πρόεδροι των ελληνικών αρχών λιμένων, εκπρόσωποι λιμένων του αραβικού κόσμου, των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου, με στόχο την προώθηση συνεργασιών μεταξύ των λιμένων, τον εξοπλισμό, την ασφάλεια τους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Θέματα ασφάλειας των ελληνικών λιμένων και της ευρύτερης περιοχής της Με¬σογείου, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν στην Μεσόγειο θα συζητηθούν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Συμποσίου την Πέμπτη 14 Απριλίου, στην οποία έχει προσκληθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα