Νέο επενδυτικό προϊόν από την Πειραιώς

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2001 18:45
UPD:20:20

Eνα νέο επενδυτικό προϊόν που αποτελεί συνδυασμό προθεσμιακής κατάθεσης και ομολογιακών αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Πρόκειται για το Πειραιώς Μέγας, με επιτόκιο 10% για την τρίμηνη προθεσμιακή κατάθεση στο 30% του επενδυόμενου κεφαλαίου, ενώ το υπόλοιπο 70% του κεφαλαίου επενδύεται σε ένα από τα τρία ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια που διαθέτει σήμερα η τράπεζα.

Οι αποδόσεις των συγκεκριμένων Α/Κ από την αρχή του έτους μέχρι χθες ήταν: Πειραιώς Ομολογιών Εσωτερικού 5,07%, Πειραιώς Ομολογιών Διεθνές 3,27% και Πειραιώς Διεθνές Ομολογιών Αναπτυσσόμενων Αγορών 1,43% (απόδοση από τις 12/2/2001 που άρχισε η κυκλοφορία του).

Ειδικότερα το νέο προϊόν προσφέρει τρεις ξεχωριστές επενδυτικές προτασεις:

- Πειραιώς Μέγας 70: Το 70% του κεφαλαίου τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας τριών, έξι ή δώδεκα μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο και το υπόλοιπο 30% επενδύεται σε ομολογιακά Α/Κ εσωτερικού ή και εξωτερικού.

- Πειραιώς Μέγας 50: Το 50% του κεφαλαίου τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας τριών, έξι ή δώδεκα μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο και το υπόλοιπο 50% επενδύεται σε ομολογιακά Α/Κ εσωτερικού ή και εξωτερικού.

- Πειραιώς Μέγας 30: Το 30% του κεφαλαίου τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας τριών, έξι ή δώδεκα μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο και το υπόλοιπο 70% επενδύεται σε ομολογιακά Α/Κ εσωτερικού ή και εξωτερικού.

Ως ελάχιστο ποσό επενδυομένου κεφαλαίου και για τις τρεις επενδυτικές επιλογές έχουν οριστεί τα 15.000 ευρώ (5.100.000 δρχ).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα