Γ. Πεταλωτής: Δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011 10:33
UPD:13:11

Δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους, τόνισε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

Δεν τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους, τόνισε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

«Αποκλείεται οποιοδήποτε σενάριο αναδιάρθρωσης», ξεκαθάρισε ο κ. Πεταλωτής προσθέτοντας πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν επιζήμιο για τον τόπο και τους Έλληνες πολίτες.

Αναδιάρθρωση χρέους, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν σημαίνει χάρισμα χρεών επισημαίνοντας ότι η αναδιάρθρωση κρύβει και απρόβλεπτες συνέπειες.

«Εκφραστές της κοινής γνώμης» οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς σχετικά με την «πράσινη» κριτική που δέχεται η κυβέρνηση, χαρακτήρισε τους βουλευτές «εκφραστές της κοινής γνώμης» και σημείωσε πως το θέμα είναι η κυβέρνηση να έχει πειστικές απαντήσεις για να τις περάσουν οι βουλευτές στον κόσμο.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM, αναφέρθηκε στην ύπαρξη καλόπιστης αλλά και κακόπιστης κριτικής, τονίζοντας ότι η τελευταία εξυπηρετεί συμφέροντα από το εξωτερικό.

Κληθείς να σχολιάσει τις αιχμές που εκτοξεύονται ακόμη και εσωκομματικά στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, ανέφερε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου «κάνει μία δουλειά, που δεν θα ήθελε κανείς μας να την κάνει».

Οσον αφορά στην κ. Βάσω Παπανδρέου, αναγνώρισε το δικαίωμά της να εκφράζει την άποψή της ως παλαιό και έμπειρο στέλεχος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, πως οι απόψεις που εκφράζονται, δεν μπορούν να γίνουν θέσεις της κυβέρνησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα