Αυξημένα τα έσοδα στις αστικές συγκοινωνίες το Μάρτιο

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 14:16

Σημαντική αύξηση στα έσοδα των εταιρειών του ΟΑΣΑ από πωλήσεις εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών ανακοίνωσε για το Μάρτιο το υπουργείο Μεταφορών.

Σημαντική αύξηση στα έσοδα των εταιρειών του ΟΑΣΑ από πωλήσεις εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών ανακοίνωσε για το Μάρτιο το υπουργείο Μεταφορών. Ειδικότερα, το Μάρτιο τα έσοδα από κόμιστρο παρουσίασαν αύξηση 7,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.

Δεδομένης της ζήτησης για μετακίνηση και της εφαρμογής μέτρων ελέγχου της λαθρεπιβίβασης, το υπουργείο Μεταφορών εκτιμά ότι «τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΑΣΑ και των εταιριών του αναμένεται να είναι σημαντικά βελτιωμένα για το τρίμηνο Μαρτίου - Απριλίου - Μαΐου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Στόχος του ΟΑΣΑ είναι η προώθηση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών στο επιβατικό κοινό π ου χρησιμοποιεί συχνά τις συγκοινωνίες, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί την πιο οικονομική και αποδοτική λύση.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο ΟΑΣΑ αναμένεται να προχωρήσει στη διάθεση ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών τον Ιούνιο και Σεπτέμβριο 2011, με στόχο την παροχή κινήτρων στους συχνούς επιβάτες, συλλόγους, ομάδες εργαζομένων και εταιρικούς σχηματισμούς για χρήση ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα