Σήμερα η απονομή του βραβείου «Manager of the Year»

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011 16:38
UPD:16:41

Το ετήσιο βραβείο της ΕΕΔΕ «Manager of the Year» θα απονείμει σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε επίσημη τελετή που πραγματοποιείται στις 19.00 στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Βραβείο Manager of the Year απονέμεται σε Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο ή Γενικό Διευθυντή Εταιρείας ή Οργανισμού, που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

Το 2002, η διάκριση αυτή απονεμήθηκε στον κ. Μηνά Τάνες, τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Το 2003, Manager of the Year ανακηρύχθηκε ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, τότε Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita, το 2004 ο κ. Νικόλαος Νανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Εργασίας, το 2005 ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, τότε Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, το 2006 ο κ. Τάκης Αράπογλου, τότε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το 2007 ο κ. Σπύρος Δεσύλλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΑΙΣ – Unilever, το 2008 ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε. και το 2009 ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca Cola Τρία Έψιλον.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα