Ντ. Ρόβλιας: Επανεκκίνηση της οικονομίας μέσα στο 2012

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 20:35

Σε 12 μήνες προέβλεψε την ανάκαμψη ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντίνος Ρόβλιας, μιλώντας στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ο κ. Ρόβλιας, αφού τόνισε ότι το 2011 θα είναι η χειρότερη χρονιά της κρίσης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην αγορά, εκτιμώντας ότι τα πρώτα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης θα φανούν από την άνοιξη του 2012.

«Το ξέραμε και το περιμέναμε ότι το 2011 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά ως κυβέρνηση δεσμευόμαστε ότι οι θυσίες των επιχειρηματιών και των εργαζομένων δεν θα πάνε χαμένες και θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς από το τέλος της χρονιάς που διανύουμε», τόνισε.

Ο υφυπουργός έκανε λόγο για επανεκκίνηση της οικονομίας μέσα στο επόμενο έτος και επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης με τόνωση των επενδύσεων και μείωση της ανεργίας.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, ζήτησε τη συστράτευση όλων στην κοινή προσπάθεια που γίνεται.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα