Jumbo: Αμετάβλητες οι πωλήσεις στο 10μηνο της χρήσης

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2011 11:27

Ουσιαστικά αμετάβλητες παρέμειναν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo κατά το δεκάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2010- Ιούνιος 2011) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης οι πωλήσεις του Ομίλου σημείωσαν μείωση της τάξης του 0,65%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η παραγωγικότητα των καταστημάτων του Ομίλου κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου ενίσχυσαν τις συνολικές πωλήσεις του και συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη μείωσης μόλις 0,29% για το δεκάμηνο της παρούσας οικονομικής χρήσης.

Η εταιρεία κατάφερε να πετύχει την επίδοση αυτή με την συμβολή των νέων καταστημάτων αλλά και της καλύτερης απόδοσης του δικτύου των υφιστάμενων καταστημάτων σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2010.

Διευκρινίζεται ότι οι πωλήσεις της πασχαλινής περιόδου επηρεάζουν θετικά το τελευταίο τρίμηνο της παρούσας οικονομικής χρήσης ενώ πέρυσι οι πωλήσεις της περιόδου του Πάσχα μοιράστηκαν μεταξύ των δύο τελευταίων τριμήνων λόγω του ότι το Πάσχα έπεσε πολύ νωρίς. Το γεγονός αυτό καθιστά τα αποτελέσματα του εννιαμήνου της παρούσας οικονομικής χρήσης μη άμεσα συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα περσινά.

Η διοίκηση της εταιρείας μετά και τα αποτελέσματα των πωλήσεων του δεκάμηνου εκτιμά ότι η πρόβλεψή της για μεταβολή των πωλήσεων του Ομίλου για την τρέχουσα χρήση μεταξύ του -1% και του 0% ήταν επιτυχής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ



Σχολιασμένα