Οριστική σφράγιση του πρατηρίου με τις «πειραγμένες» αντλίες

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 18:25

Στην οριστική σφράγιση των εγκαταστάσεων αντλιών και δεξαμενών του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Μοσχάτο στο οποίο εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες, καθώς και στην οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του, προχώρησε κλιμάκιο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα, παρουσία Εισαγγελέα και αστυνομικής δύναμης (φωτογραφία αρχείου).

Στην οριστική σφράγιση των εγκαταστάσεων αντλιών και δεξαμενών του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Μοσχάτο στο οποίο εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες, καθώς και στην οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του, προχώρησε κλιμάκιο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα, παρουσία Εισαγγελέα και αστυνομικής δύναμης.

Η σφράγιση πραγματοποιήθηκε έπειτα από ενημέρωση κλιμακίου της Δ/νσης Μετρολογίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο εντοπίστηκαν παρεμβατικοί μηχανισμοί στις αντλίες βενζίνης, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η παρεχόμενη στους καταναλωτές ποσότητα καυσίμων.

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να εφαρμόζουμε τη νομοθεσία και να πραγματοποιούμε ελέγχους. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ουσιαστική προστασία του καταναλωτή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα