LogicDIS: Σε 6 - 8 μήνες η συγχώνευση με Ιnformation Dynamics και Knowledge

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2002 19:56

Την πεποίθησή της ότι θα ολοκληρωθεί η συγχώνευση με απορρόφηση των εταιρειών Information Dynamics και Knowledge από την LogicDIS, εξέφρασε η διοίκηση της τελευταίας κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Οπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της LogicDIS Ιωάννης Κυριακόπουλος, στην επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρείας την Δευτέρα 26 Αυγούστου, δεν εγκρίθηκε οριακά το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με την Information Dynamics και τη θυγατρική της LogicDIS, Knowledge. Υπέρ της συγχώνευσης τάχθηκε η πλειοψηφία των παρευρισκομένων, περίπου το 64%.

Ο κ. Κυριακόπουλος παραδέχτηκε ότι ήταν προσωπικό του λάθος η συγχώνευση να γίνει στη βάση 50 - 50 και το γεγονός ότι δεν είχαν προσυμφωνηθεί οι ρόλοι των στελεχών.

Η διοίκηση της LogicDIS δεν διευκρίνησε με ποιο τρόπο θα επιδιώξει να υλοποιήσει την απόφασή της, ωστόσο εκτίμησε ότι η όλη διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον 6 - 8 μήνες. Μέχρι τότε οι τρεις εταιρείες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για την επίτευξη κοινά συμφωνημένων στόχων, ενώ παράλληλα θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές και άλλες διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην οριστικοποίηση της απόφασης της συγχώνευσης.

Η διοίκηση της LogicDIS, όπως επισημάνθηκε, στηρίζεται σε όλες τις κινήσεις της από τον στρατηγικό επενδυτή EFG Eurobank-Ergasias.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της συνεργασίας με την SAP Hellas, αναφέρθηκε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί από τη διοίκηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα