Συνάντηση Γ.Παπανδρέου με Γ.Διώτη και Γ. Καπελέρη

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 14:20
UPD:14:46

Συνάντηση στη Βουλή με το γενικό γραμματέα φορολογικών και τελωνειακών υποθέσεων Γιώργο Καπελέρη και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Συνάντηση στη Βουλή με τον γενικό γραμματέα φορολογικών και τελωνειακών υποθέσεων Γιώργο Καπελέρη και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στο επίκεντρο, η πορεία της μάχης για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων, με τον Πρωθυπουργό να δίνει και χθες, κατά την ομιλία του σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε το Economist, το σύνθημα για ολομέτωπη επίθεση κατά της φοροδιαφυγής.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, παραδέχθηκε πως ο στόχος των εσόδων δεν επετεύχθη, κάτι που -όπως είπε- σημαίνει ότι δεν είναι αρκετή η δράση της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής.

Από την πλευρά του και ο υφυπουργός Οικονομικών Δ. Κουσελάς κάλεσε, σε χθεσινή του ομιλία, τον ελεγκτικό μηχανισμό να εστιάσει μεθοδευμένα και αποτελεσματικά στις κατηγορίες των φορολογουμένων που είναι ύποπτοι για μεγάλης κλίμακας φοροδιαφυγή http://www.naftemporiki.gr/news/pstory.asp?id=1972299 .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα