Η Olympic Handling μέλος της IACA

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 16:45

Συνεργαζόμενο μέλος της IACA (International Air Carrier Association) είναι από τις 18 Μαΐου η Olympic Handling, μέλος της Marfin Investment Group.

Η Olympic Handling ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 30 Ιουνίου 2009, μετά την πρόσκτηση περιουσιακών στοιχείων των κρατικών Ολυμπιακών Αερογραμμών από τον όμιλο MIG.

Η εταιρεία παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών εξυπηρέτησης εδάφους, επικεντρώνοντας σε θέματα ασφαλείας, ακρίβειας και αποτελεσματικότητας, καθώς και την ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες της.

Η Olympic Handling διαχειρίζεται περισσότερες από 95.000 πτήσεις και πάνω από 15 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Η IACA έχει 33 αεροπορικές εταιρείες και 22 συνεργαζόμενα μέλη και βασική της αποστολή είναι η προώθηση των συμφερόντων των μελών της, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών του αεροπορικού κλάδου.

«Είναι προνόμιο για την Olympic Handling να καταστεί μέλος της IACA. Δίνει στην εταιρεία μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με τους βασικούς εταίρους μας και δυνατότητες συνεργασίας για την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα των αερομεταφορών, καθώς και την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στα μέλη των αεροπορικών εταιριών της ΙΑCΑ», δήλωσε ο κ. Σήφης Μαστοραντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Handling.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα