Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 08:43

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι ακόλουθοι:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Διέξοδο με δημοψήφισμα για το μνημόνιο ζητεί ο ΣΕΒ": Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "άμεση προσφυγή στον λαό μέσω δημοψηφίσματος, προκειμένου να δοθεί ένα αυθεντικό «ναι» ή «όχι» στο μνημόνιο, προτείνει ο επιχειρηματικός κόσμος δια τους προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πράξεις αναμένουν οι αγορές": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με δυσπιστία και σκεπτικισμό αντιμετώπισαν οι αγορές την ανακοίνωση του νέου «πακέτου» μέτρων, που περιλαμβάνει τολμηρές αποκρατικοποιήσεις και νέα φοροεπιδρομή. Ενω η πρώτη αντίδραση ήταν θετική, κορυφαίοι αξιωματούχοι εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για τη δυνατότητα που έχει η ελληνική κυβέρνηση να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Η τρόικα «ψειρίζει» τα μέτρα»": Η εφημερίδα γράφει ότι "καταφθάνει σήμερα εκ νέου στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο θα τσεκάρει «κωδικό προς κωδικό», πλέον, τα όσα προβλέπει το μεσοπρόθεσμο".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Συναίνεση για εργασιακή «εφεδρεία» στο Δημόσιο»: Η εφημερίδα τονίζει ότι "Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι η συναίνεση είναι εφικτή και στην πράξη σε πολλά θέματα, καταγράφοντας δέκα σημεία που είναι δυνατό να συζητηθούν μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μεταξύ αυτών έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει και την πρόταση για «εργασιακή εφεδρεία»".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα