Aegean Power: Παρουσία στο συνέδριο του Economist

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 17:02
UPD:18:59

Στη «15η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση» που διοργάνωσε ο Economist συμμετείχε ως υποστηρικτής η ελληνική ιδιωτική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος Aegean Power.

Μέσω του περίπτερου της, η εταιρεία παρείχε ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα ενεργειακά της πακέτα, τόσο για επιχειρήσεις, όσο και για νοικοκυριά, ενώ οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την εξατομικευμένη προϊοντική λύση που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα.

«Συμβολική ‘επένδυση’ στη στήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν το διάλογο μεταξύ πολιτικών και εκπροσώπων της αγοράς, που αποσκοπούν στην εθνική ανάπτυξη» χαρακτήρισε την παρουσία της εταιρείας στη διοργάνωση ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Power, Βασίλης Μηλιώνης.

«Είναι στρατηγική μας επιλογή να συμβάλουμε στην ανάδειξη προσπαθειών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της χώρας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος της ενέργειας στην κατεύθυνση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντικός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα