Β. Κορκίδης: «Οχι» σε πρόωρες εκλογές και δημοψήφισμα

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 13:00

Κατά πρόωρων εκλογών και δημοψηφισμάτων που «θα μας οδηγήσουν σε επικίνδυνες περιπέτειες και θα καταλήξουν στο επιθυμητό "πιστωτικό γεγονός" των διεθνών κερδοσκόπων και ταυτόχρονα στον οικονομικό θάνατο της χώρας μας», τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

Επιπλέον, τόνισε ότι η τρόικα πρέπει να αναθεωρήσει και να ξαναϋπολογίσει όρους και σημεία του μνημονίου που πνίγουν την αγορά και πρόσθεσε ότι Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλες συγκρούσεις και νέους εθνικούς διχασμούς.

«Ο λαός δεν θα συγχωρήσει τέτοιες παρεκκλίσεις. Οι Έλληνες είμαστε αξιοπρεπείς, δεν είμαστε τεμπέληδες, δεν είμαστε επαίτες και γι' αυτό εμείς από εδώ και πέρα θα ασχοληθούμε με το Δέλτα της Δημιουργίας», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλου για δημοψήφισμα σχολίασε: «Οι ΜμΕ απαντάμε ότι είμαστε υπέρ της κοινοβουλευτικής και όχι της επιχειρηματικής δημοκρατίας των οίκων αξιολόγησης, ούτε αναγνωρίζουμε την "τροϊκανή δημοκρατία". Διαφωνούμε με τη Δημοψηφισματική Δημοκρατία όταν θέτει διλήμματα που εν τέλει αντί να ενώσουν θα διχάσουν το λαό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα