Olympic Air: Οι προορισμοί του προγράμματος Weekendair

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011 07:26

Tους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοίνωσε χθες, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air.

Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Βελιγράδι και Κάιρο (από και προς Αθήνα), Ηράκλειο, Σύρος, Λήμνος, Σάμος (από και προς Αθήνα), Ηράκλειο (από και προς Ρόδο) και Χανιά (από και προς Θεσσαλονίκη).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσφορά που γίνεται για 540 θέσεις ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 29 Μαΐου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 30 Μαΐου έως Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 84 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 62 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 32 ευρώ.

Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών έχει ως εξής:

- Προορισμοί εξωτερικού: Αθήνα - Βελιγράδι από 84 ευρώ, Βελιγράδι - Αθήνα από 62 ευρώ, Αθήνα - Κάιρο από 84 ευρώ, Κάιρο - Αθήνα από 69 ευρώ.

- Προορισμοί εσωτερικού: Αθήνα - Ηράκλειο από 51 ευρώ, Ηράκλειο - Αθήνα από 32 ευρώ, Αθήνα - Σύρος από 51 ευρώ, Σύρος - Αθήνα από 32 ευρώ, Αθήνα - Λήμνος από 51 ευρώ, Λήμνος - Αθήνα από 32 ευρώ, Αθήνα - Σάμος από 51 ευρώ, Σάμος - Αθήνα από 32 ευρώ, Ρόδος - Ηράκλειο από 32 ευρώ, Ηράκλειο - Ρόδος από 32 ευρώ, Θεσσαλονίκη - Χανιά από 32 ευρώ, Χανιά - Θεσσαλονίκη από 32 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα