ΕΤΕ: Συνεργασία με τα πρατήρια Shell

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 14:10

Συνεργασία με την Coral AE, δικαιούχο των πρατηρίων Shell στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως ξεκινά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνεργασία με την Coral AE, δικαιούχο των πρατηρίων Shell στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως ξεκινά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, με σχετική συμφωνία που υπεγράφη την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, τα πρατήρια Shell θα μετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της ΕΤΕ «go National», με κέρδος 3% για τους πελάτες της τράπεζας. Η συμφωνία θα ισχύσει από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011.

Το πρόγραμμα «go National» παρέχει στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών «go» (Mastercard, VISA, Gold Mastercard) της Εθνικής Τράπεζας άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα.

«Με τη συνεργασία μας αυτή, διαθέτουμε σε μια ευρεία βάση καταναλωτών την πρόσβαση στα πρατήρια καυσίμων Shell με ουσιαστικό οικονομικό όφελος, διευκολύνοντας έτσι το καταναλωτικό κοινό και κάνοντας ένα βήμα στην ενίσχυση της αγοράς σε δύσκολες εποχές. Είμαστε βέβαιοι ότι, η συνεργασία Εθνικής Τράπεζας - πρατηρίων Shell θα τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους πελάτες μας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Α. Αθανασόπουλoς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα