Αλφα Γκρίσιν: Διάκριση για οικιστικό συγκρότημα στην Πολωνία

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 13:59

Αρχιτεκτονική διάκριση στην 5η έκδοση του «Krakow our Home» έλαβε το οικιστικό και εμπορικό συγκρότημα «GARDEN RESIDENCE» της Αλφα Γκρίσιν στην Κρακοβία της Πολωνίας, μετά από δημοψήφισμα που οργανώθηκε από τον Δήμο της Κρακοβίας και της Gazeta Krakowska (The Times).

Το εν λόγω συγκρότημα, του οποίου την κατασκευή ολοκλήρωσε η Αλφα Γκρίσιν το Σεπτέμβριο του 2010, έλαβε τη διάκριση του καλύτερου οικιστικού συγκροτήματος της Κρακοβίας.

Το «GARDEN RESIDENCE» αποτελείται από κτιριακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 70.323 τ.μ. όπου στεγάζονται 451 διαμερίσματα, υπόγειοι και επίγειοι χώροι στάθμευσης 474 θέσεων, εμπορικοί χώροι 1.600 τ.μ. και κέντρο fitness/spa 1.900 τ.μ.

Στο συγκρότημα έχει, επίσης, κατασκευαστεί εσωτερικός κήπος επιφάνειας 7.000 τ.μ., ο οποίος καθιστά το «GARDEN RESIDENCE» ως το συγκρότημα με το μεγαλύτερο εσωκλειώμενο κήπο στην Πολωνία.

Η επένδυση του Ομίλου σε μια από τις πιο ανερχόμενες εμπορικά περιοχές της Κρακοβίας υλοποιήθηκε από την ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Spzoo, θυγατρική κατά 37% της Αλφα Γκρίσιν Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα