Vodafone: Ενημέρωση μέσω sms των χρεώσεων ίντερνετ

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2011 13:22

Μέσω κινητού τηλεφώνου θα μπορούν πλέον οι πελάτες της Vodafone να ενημερώνονται για τις χρεώσεις ίντερνετ. Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουνίου η εταιρεία ενημερώνει όλους τους συνδρομητές για τα ΜΒ που τους απομένουν αλλά και για το επιπλέον πακέτο που θα λάβουν αυτόματα όταν ξεπεράσουν τα διαθέσιμα MB του προγράμματός τους.

Σε ανακοίνωσή της η Vodafone διευκρινίζει πως όσοι είναι συνδρομητές Vodafone Unlimited με ενσωματωμένα ΜΒ ή εγγεγραμμένοι σε πακέτο Mobile Internet Small, Medium και Large κάθε φορά που φτάνουν στο 80% των ΜΒ που έχουν στη διάθεση τους, θα λαμβάνουν αυτόματα SMS που θα τους ενημερώνει για τα δωρεάν MB που τους απομένουν.

Ταυτόχρονα, οι συνδρομητές θα ενημερώνονται και για το κόστος του επιπλέον πακέτου που θα λαμβάνουν αυτόματα σε περίπτωση που ξεπεράσουν τα MB που έχουν στη διάθεση τους. Τα επιπλέον πακέτα ανανέωσης ΜΒ είναι έως και 50% φθηνότερα από τις έως σήμερα χρεώσεις που ίσχυαν σε περιπτώσεις υπέρβασης του προσφερόμενου χρόνου χρήσης.

«Με τον τρόπο αυτό η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να είναι ενήμεροι ανά πάσα στιγμή για τις χρεώσεις ΜΒ που χρησιμοποιούν, προστατεύοντας τους από υπερβολικές χρεώσεις», τονίζει η εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα