Βαράγκης: Ανάληψη έργου 2.375 χιλ. ευρώ για θαλαμηγό

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 17:25

Την ανάληψη από κοινού με την «MVS και Συνεργάτες Ανώνυμη Εταιρία Κατασκευαστικών, Τεχνικών, Διακοσμητικών, Ναυτιλιακών, Εμπορικών Εργασιών, Υπηρεσιών, Ειδών, Εξοπλισμού και Επιχειρήσεων» του έργου σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης-διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων θαλαμηγού, συνολικού ύψους 2.375 χιλ. ευρώ, ανακοίνωσε η Βαράγκης ΑΒΕΠΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, συστάθηκε κοινοπραξία με αποκλειστικό σκοπό την υλοποίηση του εν λόγω έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου 2012,στην οποία η Βαράγκης συμμετέχει με 70% και η MVS με 30%.

«H συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα της από τον Δεκέμβριο 2006 επιτυχημένης συνεργασίας της Εταιρείας με την MVS για την υλοποίηση έργων εσωτερικής διαμόρφωσης σε δύο υπερπολυτελείς θαλαμηγούς στα Ν/Γ Blohm + Voss Shipyards (Nobiskrug), όπου κατασκευάζονται mega yachts υψηλοτάτων προδιαγραφών, από τον σχεδιασμό έως και την εγκατάσταση. Η συμφωνία αυτή υπογραμμίζει και την υφιστάμενη στρατηγική της Εταιρίας για επικέντρωση σε ειδικά έργα», τονίζει η Βαράγκης σε ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΑΡΓ



Σχολιασμένα