Μοχλός: Ολοκληρώθηκε η αναδιοργάνωση του καταστήματος στη Ρουμανία

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 16:08

Περατώθηκε επιτυχώς η διαδικασία αναδιοργάνωσης του υποκαταστήματος της Μοχλός ΑΕ στη Ρουμανία, με την από 03.06.2011 απόφαση του Πρωτοδικείου του Βουκουρεστίου (Bucharest Tribunal).

Η διαδικασία αυτή διεξήχθη στο πλαίσιο της από 07.10.2009 απόφασης του Εφετείου του Βουκουρεστίου (Bucharest Court of Appeal), η οποία «κατά τρόπο παντελώς άδικο και αναιτιολόγητο δέχθηκε αίτηση προμηθευτή μας για κήρυξη του υποκαταστήματος της Ρουμανίας σε πτώχευση», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Με την ανωτέρω δικαστική εξέλιξη, το υποκατάστημα της Ρουμανίας εξόφλησε το σύνολο των πάσης φύσεως οφειλών του (Προμηθευτές, Δημόσιο, προσωπικό κλπ), εξήλθε οριστικώς των πτωχευτικών διαδικασιών και συνεχίζει απρόσκοπτα την εμπορική του δραστηριότητα.

«Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την εξαρχής θέση της Εταιρείας ότι το υποκατάστημα της Ρουμανίας λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί θετικά και κερδοφόρα, δίδοντας θετικά αποτελέσματα και ροές. Σήμερα δεν υφίσταται υπόλοιπο οφειλών, αντιθέτως το υποκατάστημα διατηρεί απαιτήσεις να εισπράξει σημαντικά ποσά από εκτελεσθείσες εργασίες», τονίζει η Μοχλός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα