Είσοδος στρατηγικού επενδυτή στην Κορρές

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 10:25

Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) με εταιρεία συμφερόντων της κας Αλεξίας Δαυίδ αποφάσισε η Κορρές Α.Ε. κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Σύμφωνα με το Μνημόνιο, η κα Δαυίδ θα καταστεί μέτοχος της Κορρές με ποσοστό 14,1%.

Προς το σκοπό αυτό, θα αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας κατά 741.000 ευρώ, μέσω έκδοσης 1.900.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,39 ευρώ εκάστης και τιμής διάθεσης 5,0 ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ του νέου επενδυτή. Συνολικά θα αντληθούν 9.500.000 ευρώ.

Όπως αποφασίσθηκε από το Δ.Σ., στις 30 Ιουνίου 2011 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση προκειμένου να εγκριθεί η παραπάνω πρόταση και να καταστεί μέτοχος ο Νέος Επενδυτής.

«Η εστίαση μας βρίσκεται στα ελληνικά βότανα, στην στήριξη των κοινωνικών φορέων, στην έρευνα και στην δημιουργία μοναδικών φυσικών προϊόντων. Η ανάπτυξη και διεθνοποίηση αυτής μας της προσπάθειας απαιτεί κεφαλαιακή στήριξη, στρατηγικές συνεργασίες και τη διαμόρφωση δομών. Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται οι επιλογές μας. Ευχαριστούμε θερμά την κα Αλεξία Δαυίδ για την συμμετοχή της ως στρατηγικού επενδυτή σε αυτή μας την πορεία», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κορρές, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κορρές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα